Nieuws

Yes! We gaan weer starten!

Na een heerlijke vakantie in Azië ben ik weer klaar voor een jaar kinderyoga! Afgelopen zaterdag heb ik een workshop in bibliotheek De Mare gegeven. Dit wat een groot succes, want de workshop was helemaal vol.

kinderyoga

Morgen start de 1e les weer en in de middag geef ik een workshop in bibliotheek Centrum (Alkmaar) om 14:00 uur. Er zijn nog matjes vrij dus schrijf uw kind in via de website van de bibliotheek.

Er is interesse in peuteryoga. Geef u op en zodra ik minstens 4 peuters heb kan ik een les peuteryoga gaan inplannen!


 

Laatste lessen en start na de zomer

Nog 2 lessen op de zaterdag en dan is het zomervakantie. Ik heb een super fijn yogajaar gehad met deze yogi’s. Volgend jaar hoop ik op nog meer yoga’s om samen mee op avontuur te gaan. Schrijf je gerust in voor een proefles!

De eerste les start weer op 16 september op de zaterdagochtend! Alvast een hele fijn zomervakantie toegewenst!


 

Vandaag een les met het thema Vogels

Vandaag stond in de yogales het thema vogels centraal. We zijn gestart met op te noemen welke vogels we allemaal kennen. Daarna hebben we een warming-up gedaan om vervolgens verder te gaan met de zonnegroet. Alle yogahoudingen waren in de vorm van vogels. Sommige yogahoudingen konden we ook samen doen. Met een groep van 5 yogi’s kun je al echte groepsspellen spelen. We hebben vogelfotoshoot gedaan en yoga yoga koekoek. Als afsluiting een eitjesmassage en een meditatief verhaal over trots zijn als een pauw. Het was een fijne les!

kinderyoga
Vogelfotoshoot

Twee gratis workshops op de Flower Power Markt bij Graaf Groen te Alkmaar

Op zondag 21 mei geef ik op de Flower Power Markt 2 gratis workshops kinderyoga (5 tot 10 jaar)! Wil je eens uitproberen wat kinderyoga precies is? Dit is je kans! Er is plek voor 8 kinderen per workshop dus wees op tijd! De tijden worden later bekend dus houd mijn facebook in de gaten en de website http://www.flowerpower.frl/kinderyoga/


Studio Droomboon sluit tijdelijk haar deuren!

De afgelopen weken zijn we o.a. op winteravontuur geweest, op jacht naar de schat in de jungle en heeft Peter Pan ons meegenomen naar Nooitgedachtland. Nog 2 lessen en dan sluit Studio Droomboon tijdelijk haar deuren. Van 18 februari tot en met 1 april is de studio gesloten, want ik ga op reis door Azie. Op 8 april is de eerste les kinderyoga weer een feit.


 

De laatste les van 2016 is een feit!

Gisteren hebben de kinderen een kerstyogales gevolgd. We zijn naar Scandinavië gereisd om een kerstboom uit te zoeken en mooi te versieren. Daarbij hebben we veel yogahoudingen geoefend en samen met veel plezier het jaar afgesloten. Na de kerstvakantie gaan de lessen weer van start! Er is nog plaats. Schrijf uw kind in voor een gratis proefles.

Ik wens iedereen gezellige feestdagen en een ontspannen 2017!

img_20161217_104619 img_20161217_104615


 

Zondag Open dag in Zenit

Zondag 11 september houdt Zenit een open dag waar ik een workshop kinderyoga ga geven. Deze vindt plaats om 13.00 uur en zal ongeveer 45 minuten duren. Doe gratis mee aan deze workshop en laat uw kind proeven aan yoga voor kinderen. Na afloop ben ik beschikbaar voor eventuele vragen of extra informatie. Tot zondag!


De winnaar van de Like, Share & Win actie: Dafna van Baden


Like, Share & Win actie op facebook

Like en deel de facebookpagina van studiodroomboon https://www.facebook.com/studiodroomboon/ en win een 10-rittenkaart voor kinderyoga of kindermeditatie ter waarde van 95! Op zondag 28 augustus zal ik onder alle nieuwe likes de 10-rittenkaart verloten. Hebt u geen kinderen dan kunt u de kaart misschien cadeau doen. Kijk gauw op de facebookpagina, like, share en win!


Het is bijna zover! Studio Droomboon opent bijna haar deuren!diploma's

Zondag 21 augustus heb ik mijn certificaat voor kinderyogadocent behaald! Een inspirerende week waarin ik ontzettend veel geleerd heb. Ik kijk uit naar alle lessen die ik de komende tijd ga geven. Op 3 september geef ik mijn eerste les kinderyoga in de bieb in De Mare.

 

 

 


Gratis workshops in Bibliotheek Alkmaar Centrum en in De Mare

Met trots mag ik bekend maken dat ik workshops kinderyoga en kindermeditatie ga geven in de bieb in Alkmaar Centrum en in De Mare.

Op zaterdag 3 september van 14:00 – 15:00 uur geef ik een yogales voor kinderen van 6-10 jaar in de bibliotheek in De Mare.

Op zaterdag 17 september van 14:00-15:00 uur geef ik een les kindermeditatie (6 – 10 jaar) in de bibliotheek in het Centrum van Alkmaar.

U kunt u uw kind vanaf augustus via de website van de bibliotheek inschrijven voor (een van de) workshops: www.bibliotheekkennemerwaard.nl. Houd de website in de gaten of schrijf u in voor de nieuwsbrief voor de start van de inschrijving, want vol=vol. U kunt uw kind dan altijd nog inschrijven via mijn website voor een gratis workshop op de zaterdagochtend bij Zenit


Op 11 septbember houdt Zenit (Centrum voor bewustzijn) een open dag.

Hier kunt u kennis maken met alle activiteiten/lessen/workshops die Zenit biedt. Ook ik zal aanwezig zijn om informatie te verstrekken over o.a. kinderyoga en kindermeditatie. Daarnaast kan uw kind gratis 45 minuten kinderyoga uitproberen om 13:00 uur.

Er is plek voor maximaal 8-10 kinderen dus wees die dag op tijd aanwezig als u van een plekje verzekerd wilt zijn! Normaliter geef ik les in groepjes van maximaal 8 kinderen.


Wilt u als eerste op de hoogte zijn van de ontwikkelingen binnen Studio Droomboon? Schrijf u dan in voor de nieuwsbrief. Deze verschijnt maandelijks, tenzij er nieuws is dat sneller gemeld moet worden.