Rooster en prijzen

Rooster

De lessen kinderyoga en kindermeditatie worden aan kleine groepen van 7 a 8 kinderen gegeven. Wordt de groep groter dan zal ik een extra les aan het rooster toevoegen. Hierbij zal ik ook rekening houden met de leeftijd van de kinderen.

Zaterdag                       9:00 – 10:00 uur          Les kinderyoga (tot 10 jaar)*

Zaterdag                     10:15 – 11:15 uur           Les kindermeditatie (tot 10 jaar)*

 

Data lessen in 2017: de laatste les voor de zomervakantie is op 15 juli. De lessen zullen weer wekelijks starten vanaf 16 september.

* Tijdens de vakanties zijn er geen lessen. Lestijden zijn onder voorbehoud i.v.m. aantal aanmeldingen. Zo kan het zijn dat er 2 groepen kinderyoga/-meditatie komen en de lestijden daardoor veranderen. Het actuele rooster is hier te vinden.

Prijzen

U kunt uw kind voor één proefles gratis inschrijven! Dit kunt u doen via ‘Lessen’ –> ‘Inschrijven’. Daar selecteert u een gratis proefles en géén 10-rittenkaart.

Wilt u een lessenserie volgen bij Annemiek? Dan kunt u een 10-rittenkaart aanschaffen (3 maanden geldig tenzij er bijzondere omstandigheden zijn). De kaart geeft u uw kind iedere les mee en Annemiek stempelt de les af.

10-rittenkaart*            €95,-                             Kindermeditatie

10-rittenkaart*            €95,-                             Kinderyoga

*(5-rittenkaart op aanvraag mogelijk)

Het te betalen bedrag dient voor aanvang van de 1e les te worden overgemaakt op NL87 ASNB 0708 9659 03 ten name van A.Boonstra onder vermelding van: Studio Droomboon, het lessoort (kinderyoga/kindermeditatie) en de naam van de cursist (uw kind).